KOED Familien.

BMW & MINI KOED A/S

Passion for BMW & MINI i 25 år.

Dagligt har godt 20 ansatte deres gang hos Koed, hvor alle hver især har særlige kompetencer indenfor BMW & MINI, som smelter sammen i en unik organisation, der er kendt blandt størstedelen af danske BMW & MINI ejere og entusiaster. Udover vores autoriserede BMW & MINI værksteder i Århus og Kolind, driver vi Danmarks absolut største BMW & MINI reservedelslager, hvor både nye og brugte dele distribueres via vores store kundebase. Brugte dele ophugger vi selv på vores ISO 14001 godkendte autoophug, hvor titusindvis af biler gennem tiden er blevet miljøbehandlet, og i videst muligt omfang ophugget til genbrug af stadig fungerende kvalitetskomponenter.

KOED er leveringsdygtig i alt indenfor BMW & MINI dele!

Hos KOED handler alt om kvalitet – om det er de BMW & MINI dele vi sælger, servicen vi giver, reparationerne vi udfører, eller bilerne vi adskiller. Vi fokuserer på kvalitet, for det er det vi ønsker at give videre til kunderne. Hvad angår de reservedele vi sælger, er de inddelt i flere kategorier; nye og brugte BMW & MINI dele, originale og uoriginale dele, eftermarkedsdele og renoverede dele. Vores lange erfaring med mærkerne og via vores store netværk, ved vi hvem vi skal handle med for at få fat på de bedste eftermarkeds- såvel som renoverede dele

BMW dele i mere end 20 år

Virksomheden blev grundlagt i den østjyske by Koed i 1993 med fokus på ophugning af salg af BMW dele. I 1997 flyttede virksomheden til større lokaler i Kolind og blev fik samme år en ISO14001-certifikation. KOED beskæftiger mere end 20 dedikerede medarbejdere med stor passion for BMW & MINI, og vi har kunder i Danmark, men også eksport til Europa.
I 2014 blev KOED autoriseret BMW serviceværksted og har i dag et af landets største lagre af nye og brugte BMW-reservedele med 38.000 nye reservedelsnumre + mere end 50.000 brugte dele på lager til levering fra dag til dag.